• Ondanks de zorg die wij besteden aan de inrichting van onze webshop, kan JustCompare niet instaan voor juistheid en volledigheid aangaande de inhoud van de site. JustCompare aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor elke vorm van directe- of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van artikelen aangeschaft op www.justcompare.nl (vanaf nu beschreven als JustCompare). Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van onze webshop of de (on)bereikbaarheid van de webshop.
  • Alle producten worden aangeboden in de staat waarin ze zich feitelijk bevinden, zonder enige garantie ten aanzien van hun geschiktheid voor een bepaald doel. De op JustCompare aangeboden materialen, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie, anders dan de de garantie verstrekt door de vervaardiger van het product (fabrieksgarantie). JustCompare staat niet garant voor enige, door de vervaardiger of andere personen, gedane beweringen aangaande het product.
    De verkoopovereenkomst is uitsluitend gesloten op het moment dat JustCompare het juiste bedrag (totale productprijs) van de consument heeft ontvangen.
  • JustCompare behoudt zich het recht voor om informatie op deze site, met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder enige kennisgeving door te voeren.
 

Copyright©

  • De (auteurs-)rechten met betrekking tot de inhoud van deze site (teksten en afbeeldingen) berusten uitsluitend bij JustCompare. JustCompare heeft het recht ingezonden tekst- en beeldmateriaal in te korten en/of aan te passen.
  • Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot JustCompare berusten uitsluitend bij JustCompare. De inhoud van deze website mag alleen gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van JustCompare, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van de website.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 Justcompare
iDEAL Bank transfer Bancontact / Mister Cash
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »